Koláče, Pečené, Recepty

Úžasná, sladká, chutná, čokoládová, rýchla bábovka. Toto je to, na čo ste si určite robili chuť!

Prísady

  • 8 vajec
  • 400 g múky
  • Cukor (200 g kryštálu).
  • olej (2dl).
  • Prášok do pečiva 1
  • Vanilkový cukor 2ks
  • Náplň:
  • 500 ml smotany 
  • 200 g čokolády na varenie
  1. Oddeľte žĺtky od bielkov, a zmiešať žĺtky s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme olej, postupným pridávaním ďalej múku, prášok do pečiva. Na konci lyžicou zasiahnuť špecificky rozšľahaným vajcom bielkov. Zmes sa naleje do formy pre bábovku (má priemer 25 cm.), A pečieme v rúre pri teplote 160 ° po dobu 45 minút. Pečenú tortu vytiahnite z formy, ale až keď bude studená!!

    2.

    V 500 ml. smotane urobíme krém z čokolády a to tak, že dáte na  malom plameni rozpustiť v smotane nakúskovanú čokoládu rozpustiť a miešate občas, kým sa začne zahrievať a roztaviť čokoládu, potom sa za stáleho miešania až do hladkej hnedej zmesi, a kým sa čokoláda roztaví odstavte zo spráku. Ochladte na teplotu miestnosti za občasného miešania. Potom sa pridá hneď na bábovku.

Porcie

Obloha, je ako bonus.  Dajte v chladničke pri teplote najmenej 2 hodiny chladnúť až do vytvrdnutia náplň a podávajte za studena .Môžte použiť do cesta aj kakao, nebudem vám dávať a ako chcete.

You Might Also Like